Spletom okolnosti doček se poklapa s Danom Grada Zlatara, 27. travnja, stoga ne sumnjamo da će u Parku hrvatske mladeži biti fešta za pamćenje!

Zlatar u subotu dočekuje svoju šampionku! Ivana Habazin dolazi kući na feštu za Dan Grada, sprema se ludnica

Objavljeno: 24.04.2024. zagorjeinternational

Svjetska boksačka prvakinja Ivana Habazin u subotu stiže u rodni Zlatar, gdje će joj biti priređen svečani doček!

Spletom okolnosti doček se poklapa s Danom Grada, 27. travnja, stoga ne sumnjamo da će u Parku hrvatske mladeži biti fešta za pamćenje! Za glazbenu podlogu zaduženi su Tomislav Bralić i klapa Intrade te ‘Smooth’ band.

Podsjetimo, Ivana je proteklog vikenda treći put u karijeri osvojila naslov profesionalne svjetske prvakinje pobijedivši u KC-u Dražen Petrović u Zagrebu jednoglasnom odlukom sudaca Mađaricu Kingu Magyar u meču za pojas po WBC verziji i privremeni pojas po WBA verziji u velter kategoriji (-67 kg).

Ivana (34) se zatim oglasila na društvenim mrežama, gdje je objavila fotografiju pojaseva.

– Što više gledam u ovu sliku, to više ne mogu vjerovati. 14 godina rada, odricanja, discipline, žrtve, patnje, urodile su plodom osvajanja četiri svjetska pojasa. To je Božje čudo. Hvala Mu! Hvala svima na porukama podrške, svima koji su vjerovali i vjeruju u mene. Bez Boga ne mogu učiniti ništa, s Bogom mogu učiniti sve, a upravo to se pokazalo i u ovom meču – poručila je svjetska prvakinja iz Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba