Kobno je bilo pretjecanje dva automobila

FOTO: Trostruki sudar sinoć – troje mladih vozača završilo u bolnici

Objavljeno: 14.04.2024. zagorjeinternational

Tri su automobila sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći u subotu oko 22:40 sati u Donjoj Zelini, prenosi Danica.

U nedjelju je dobivena infomacija od zagrebačke policije da su dva vozača i vozačica ozlijeđeni te su nakon nesreće prebačeni u KB Dubravu gdje im je pružena potrebna liječnička pomoć. Zbog teške su nesreće morali intervenirati i vatrogasci DVD-a Blaževdol koji su vrlo brzo stigli na mjesto udesa te s ekipama hitne pomoći izvlačili vozače iz automobila.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste u Donjozelinskoj ulici u Donjoj Zelini, kod tvrtke Fagron. Kobno je bilo neoprezno pretjecanje.

Betonski most

Kako su nam otkrili u policiji danas, vozač (23) osobnog automobila marke VW krenuo je u pretjecanje dva automobila ispred sebe. No, u tom trenu vozač (21) Audija ispred njega također je krenuo u pretjecanje prvog vozila u koloni marke Hyundai varaždinskih oznaka kojim je upravljala vozačica (20).

Došlo je do udara VW-a u lijevu stražnju stranu Audija koji je potom odbačen u Hyundai. Vozačica Hyundaia gubi kontrolu i izlijeće s desne strane ceste.

Audi je izletio u odvodni kanal, udario u betonski most i završio na krovu. VW je također izletio u odvodni kanal i završio na krovu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba