SVETI KRIŽ ZAČRETJE: Bit će to najveći festival do sad u svojem 55. izdanju

OTVORENE SU AUDICIJE: Sad je prilika pokazati svoje glazbeno umijeće na ‘Prvom glasu Zagorja’

Objavljeno: 13.04.2024. zagorjeinternational

Voliš pjevati i znaš da ti to super ide? Nemoj skrivati svoj talent, dođi na audiciju ‘Prvi glas Zagorja’, zapjevaj i pokaži svima svoje glazbeno umijeće. Audicije se održavaju za najveći, 55. po redu Festival Prvi glas Zagorja kao i Dječji Festival u sklopu Tjedna kulture, zabave i sporta koji će ove godine biti održan od 24.- 31. kolovoza. 

Svake godine na ovaj tradicionalan Festival još od 1968. godine dolaze kandidati iz svih krajeva Hrvatske, pa čak i iz susjednih zemalja. Mnoge poznate zvijezde započele su svoju karijeru baš na ovom Festivalu. Zato dragi veliki i mali pjevači vrijeme je za audicije. 

Audicija za “velike” počinju već 29. travnja i to u 17 sati u Srednjoj školi Zaprešić i 20 sati u Dugom Selu u Glazbenoj školi. Zatim, se nastavljaju 2. svibnja u Varaždinu s početkom u 15.30 u Pučkom otvorenom učilištu i Čakovcu u 18 sati u Dvorani Scheier. Dok će audicija u Svetom Križu Začretju biti 4. svibnja u Općinskoj knjižnici i čitaonica u 11 sati. 

Valja napomenuti kako na svim mjestima održavanja audicija za “Veliki Prvi glas“ mogu pristupiti i “Mali kandidati“ – do 15.godina starosti, a natječu se u dvije kategorije: od 7 do 10 godina i  od 10 do 14 godina 

Uz to dodajmo još kako audicije će se održati na način pjevanja – „A cappella“ sa skladbom po vlastitom izbori, svi koji ne mogu zbog udaljenosti ili nekog drugog razloga doći u određeno vrijeme na neku od lokacija, možete pristupiti audiciji i putem video linka – WhatsApp, Viber te su nagrade pobjednicima su u novčanom iznosu. 

Za više informacije kontaktirajte na: +385 91 2282 201 (SMS, Viber, WhatsApp ili poziv) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba