Start je već sutra. Dobro došli

Nemojte propustiti bogat program ususret Dana općine Stubičke Toplice

Objavljeno: 12.04.2024. zagorjeinternational

Povodom Dana općine Stubičke Toplice koji se obilježava 27. travnja, iz Općine pozivaju sve sumještane i goste da im se pridruže na brojnim kulturnim događanjima i sportske programe koji počinju već sutra, a trajat će sve do sredine svibnja. 

Program počinje sa sportom. Najprije će se sutra i u nedjelju održati Disc Golf turnir ‘Stonehill Open 2024’ u organizaciji Disc Golf Kluba ‘Stubaki’ na brdu Kamenjak. 

Srijeda 17. travnja je rezervirana za kulturna događanja. U sklopu GFUK festivala po Zagorju će se u Hotelu Matija Gubec odigrati komedija “Žene na rubu” u izvedbi ‘Scene Gorica’, a potom u nedjelju 21. travnja ponovno slijedi malo sporta u vidu 15. Kupa Općine Stubičke Toplice u lovu ribe udicom na plovak u organizaciji ŠRD ‘Stubaki’ na ŠR jezeru Jarki. 

Zatim u utorak 23. travnja u općinskoj knjižnici igra predstava “Šuma Striborova”, a u četvrtak 25. travnja tamo će se održati putopisno predavanje ‘Meksiko’ Patricije Lacković. 

Centralna svečanost, Svečana sjednica Općinskog vijeća Stubičkih Toplica održat će se u petak 26. travnja u Hotelu Matija Gubec. 

U subotu će posebno veselo biti u vatrogasnom domu Pila gdje će se održati primopredaja novog vozila vatrogascima, a u nedjelju 28. travnja u župnoj crkvi sv. Josipa održat će se sveta misa, nakon čega slijedi koncert ‘Podium Brass Kvinteta’. Toga dana slijedi i nastavak sportskog programa uz 5. Taekwondo turnir “Stubičke Toplice 2024” u organizaciji Taekwondo kluba Kapelščak Stubičke Toplice. 

Na praznik rada, 1. svibnja, najprije slijedi sveta misa u župnoj crkvi sv. Josipa Stubičke Toplice uz blagdan Josipa radnika i proslavu 30 godina župe, a nakon toga organizirano je druženje uz grah s kobasicama u pripremi UVSPDR “Baruni“ na sportskom igralištu kod OŠ Vladimir Bosnar. 

U nedjelju 12. svibnja opet na raspored stiže sport, ovoga puta uz ‘Grafondo Roondu Stubaki’, 2. međunarodnu biciklističku utrku na 100 kilometara Zagorjem. 

– Mještanima općine Stubičke Toplice čestitamo Dan općine, te pozivamo na zajedničko druženje na svim kulturnim i sportskim događanjima. Dobro došli – poručili su iz Općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba