Donosimo sve detalje

ZLATAR: Bliži se Dan Grada, proslava će trajati čak dva tjedna

Objavljeno: 10.04.2024. zagorjeinternational

Dan Grada Zlatara tradicionalno se i ove godine obilježava 27. travnja. U višednevnom programu obilježavanja Dana Grada, koji objedinjava Pučko otvoreno učilište ‘dr. Jurja Žerjavića Zlatar’, pored protokolarnih događanja nalaze se kulturni, zabavni i sportski sadržaji u čijoj realizaciji sudjeluju gradske ustanove i udruge. Uz Dan Grada obilježava se i Dan dječjeg vrtića ‘Uzdanica’ te Dan Srednje škole Zlatar. Također, od 15. do 23. travnja u Zlataru se održavaju i ‘Proljetni dani kulture’.

Cijeli program možete vidjeti ovdje:

Na sam Dan Grada, 27. travnja, bit će održana svečana sjednica Gradskog vijeća i dodjela javnih priznanja Grada Zlatara s početkom u 11 sati. Poslijepodne u 18 sati u Parku hrvatske mladeži održat će se koncert Smooth banda te Tomislava Bralića i klape Intrade. Dan kasnije, 28. travnja, također u Parku hrvatske mladeži obilježit će se Dan Grada i Praznik rada, svojevrsno druženje građana uz podjelu pred-prvomajskog graha uz tamburaški sastav Antique, kao i biciklijada ‘Po zlatarskom kraju’ za djecu i odrasle.

Gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek poziva sve da dođu u Zlatar i uživaju u programu proslave Dana Grada.

– Pridružite nam se na ‘Proljetnim danima kulture’ i događanjima upriličenim povodom Dana Grada Zlatara koji obilježavamo 27. travnja. Veselimo se vašem dolasku! – poručuje gradonačelnica Auguštan – Pentek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba