Kampanja #imalobismisla je u punom jeku

NOVA LINIJA U METROPOLI: Zagrebom vozi tramvaj s brojem 10 na kojem piše Modrić

Objavljeno: 10.04.2024. zagorjeinternational

Dinamo je kampanju oko povratka hrvatskog kapetana Luke Modrića najavio velikim oglasom u španjolskoj Marci, a danas je po Trgu bana Jelačića u Zagrebu vozio tramvaj na kojem je pisalo ’10 Modrić’. Mnogobrojni prolaznici bili su prilično iznenađeni, prenose 24sata.

#imalobismisla

Dinamo tako nastavlja s kampanjom #imalobismisla, kojom žele Modrića vratiti u Maksimir. Podsjetimo, Zagrepčani su prije samo par dana službeno krenuli u akciju dovođenja Modrića i to velikim oglasom u španjolskoj Marci gdje je zakupljena cijela stranica uz sad već poznatu poruku #imalobismisla. Kako doznaju 24sata, Velimir Zajec i njegovi suradnici puni optimizma kreću u priču oko Modrića, a u tu kampanju žele uključiti što više legendi kluba, navijača, poznatih osoba…

Modrić najvjerojatnije igra svoju posljednju sezonu u dresu madridskog Reala, no još razmišlja o daljnjim koracima u igračkoj karijeri. Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena može birati između odlaska u Saudijsku Arabiju, SAD, a može se i vratiti u Dinamo. Vrata zagrebačkog kluba su mu širom otvorena, odluka je samo na njemu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba