Ljubav ne poznaje granice?!

SVE PO ZAKONU: Gradonačelnik (66) oženio misicu – imala je tek 16 godina

Objavljeno: 09.04.2024. zagorjeinternational

Manekenka Kauane Rode (17) u središtu je pozornosti otkako se prošle godine udala za 66-godišnjeg brazilskog političara Hissama Husseina Dehainija. Ona je tada imala samo 16 godina i išla je u srednju školu koju još uvijek pohađa, a on je bio gradonačelnik Araucarije, prenosi Index

Njihova veza nije nezakonita, jer brazilski zakon dopušta muškarcima i ženama da se vjenčaju sa 16 godina, iako je za to potrebno odobrenje roditelja ili njihovih zakonskih skrbnika, piše The Mirror. Ipak, razlika u godinama i dalje izaziva brojne kritike i hejt. 

Kao odgovor kritičarima, Kauane je na njihovu prvu godišnjicu braka na Instagramu podijelila screenshot Googleovih rezultata pretraživanja za njezino i suprugovo ime. Pored brojnih članaka, postavila je pitanje: “Godinu dana tražite koliko imamo godina. Fanovi ili hejteri?” 

Čini se da njoj razlika u godinama nimalo ne smeta i rado dijeli fotografije sa svojim 50 godina starijim suprugom. Njihov brak izazvao je kontroverze, prema Daily Staru, osobito nakon što se otkrilo da je Dehaini unaprijedio njenu majku na višu poziciju dan nakon njihova vjenčanja. 

Marilene Rodi samo dan nakon udaje svoje kćeri promaknuta je i imenovana tajnicom kulture regije Araucaria. Nagađa se da je i Marilenina sestra Elizangela dobila mjesto gradske povjerenice zahvaljujući Kauane i njezinom mužu. 

Inače, par se upoznao na jednom događaju, organiziranom nakon što je Kauani zauzela drugo mjesto na izboru za Miss Araucarije 2022. u kategoriji djevojaka od 15 do 17 godina. Ubrzo nakon upoznavanja su prohodali i vjenčali se.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba