Troši tatine novce i šeta s dečkom obučen kao princeza

Sin slavnog košarkaša u provodu u štiklama, haljini i bundi – “Savršeno mi je udobno u svom tijelu”

Objavljeno: 02.04.2024. zagorjeinternational

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena Magica Johnsona, Earvin Johnson, poznatiji kao EJ, plijeni pažnju svojim stilom gdje god se pojavi. Doduše, dugo ga se nije moglo vidjeti u javnosti, što je pravo iznenađenje budući da dosad nije propustio nijedno svečano događanje, a bio je glavna zvijezda holivudskih zabava, donosi Slobodna Dalmacija.

No, nedavno se pojavio na slavlju, a fotografije su brzinom svjetlosti preplavile mrežu. EJ je također bio odjeven kao princeza, a cijelo vrijeme držao je za ruku nepoznatog mladića.

– Savršeno mi je udobno u svom tijelu i znam 100 posto da neću promijeniti spol – rekao je u jednoj emisiji.

– Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sam sa sobom. Uvijek sam govorio, ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, neka učini nešto po tom pitanju. Ne osjećam se kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem mi je suđeno biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Udobno mi je u vlastitoj koži i Volim svoje tijelo. Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i biti uspješan u tome. Ako želim nositi haljinu, onda ću to učiniti. Ali ne želim to raditi cijelo vrijeme – podijelio je EJ.

Njegov otac, Magic Johnson, nekoliko je puta rekao da prihvaća EJ-a onakvog kakav jest i da mu ne smeta njegov stil odijevanja, ali je priznao da mu je u početku bilo teško prihvatiti da je gay. 

Inače, EJ je začet samo nekoliko mjeseci nakon što je Magicu dijagnosticiran HIV, ali je srećom rođen zdrav.

Magic je također siguran da će njegov sin izgraditi sjajnu karijeru u Hollywoodu, a sigurno je da će se u godinama koje dolaze moći čuti više o EJ-u za kojeg se predviđa da će zasjeniti očevu slavu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba