Detalji sinoćnjeg užasa u Kaštel Štafiliću

Muškarac propucao HGSS-ovca, a čovjeka koji mu je htio pomoći udario je sjekirom. Prije 21 godinu nožem je izbo mladića

Objavljeno: 02.04.2024. zagorjeinternational

U Kaštel Štafiliću sinoć je oko 19.30 sati došlo do sukoba u kojem su stradala dva muškarca. PU splitsko – dalmatinska javlja da je jedan ranjen iz vatrenog oružja, dok je drugi ranjen sjekirom. Obojica su prevezeni u splitsku bolnicu.

Počinitelj je uhićen, a policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se rasvijetlile okolnosti događaja. 

Doznaje se da je J.K. prvo propucao pripadnika HGSS-a, a kada je on od zadobivenih ozljeda pao na pod, prišao mu je muškarac koji mu je pokušao pomoći. Tada je s dvije sjekire dotrčao napadač koji je pomagača s leđa udario sjekirom po glavi. Muškarac koji je dobio sjekirom po glavi uspio je na trenutak svladati napadača. Ubrzo su mu u pomoć priskočili Kaštelani koji su napadača nakon nekog vremena uspjeli svladati i zadržati do dolaska policije, piše Index.hr.

Pojavila se i snimka napada na kojoj se vidi da je pripadnik HGSS-a ozlijeđen i na podu dok mu prilazi čovjek koji mu želi pomoći. Potom stiže i napadač sa sjekirom govoreći “Šta je, pi*ko” i “Ubit ću te jednog dana”. Onda u pomoć stiže još dvoje muškaraca koji pokušavaju obuzdati napadača i ruše ga na tlo. Propucani muškarac pada na tlo dok muškarac koji je napadnut sjekirom i dalje stoji na nogama. Napadač ostaje ležati okružen ljudima koji su ga svladali.

Ozlijeđeni su prebačeni u KBC Split gdje je tijekom noći operiran muškarac koji je zadobio prostrjelne ozljede trbuha i natkoljenice. Radi se o dugogodišnjem pripadniku HGSS-a Kruni B. Obojica su zadržani na daljnjem liječenju, a njihov napadač je priveden u policijsku upravu na kriminalističko istraživanje. Nema životno ugroženih.

Kako prenose lokalni mediji, do napada je došlo zbog parkiranja.

Inače, napadač je prije 21 godinu bio priveden jer je nožem u leđa i trbuh ubo 18-godišnjaka, a djelo je priznao te je pušten nakon ispitivanja. Tada je tvrdio da ga je naljutilo što je 18-godišnjak mokrio po zidu njegove kuće.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba