Ovog petka u Domu kulture u Oroslavju gostuje kazališna predstava 'Fešta' u izvedbi Teatar Exita s početkom u 20 sati

OROSLAVJE: Dođite u Dom kulture na predstavu ‘Fešta’, stiže Teatar Exit!

Objavljeno: 18.03.2024. zagorjeinternational

Ovog petka u Domu kulture u Oroslavju gostuje kazališna predstava ‘Fešta’ u izvedbi Teatar Exita s početkom u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti u Gradskoj knjižnici Oroslavje i Turističkoj zajednici grada Oroslavja po cijeni od 8 eura. Radno vrijeme Gradske knjižnice je ponedjeljkom od 12 do 19 sati, a utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati (broj telefona: 049 264 199), dok je radno vrijeme Turističke zajednice Grada Oroslavja od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati (broj telefona: 049 284 370).

Ako će ostati ulaznica, one će se moći kupiti u petak od 18 sati na blagajni Doma kulture, a evo kako su iz Turističke zajednice opisali predstavu.

– Josipa i Josip mladi su dobrostojeći bračni par, godina je 2025., na fešti pod maskama, onim istim maskama koje su zbog epidemioloških mjera bile obavezne 2020. na njihovu tadašnjem vjenčanju, sada se slavi njihova peta godišnjica braka. Gosti te fešte upravo su gledatelji koji već samim ulaskom u kazalište postaju njihovi prijatelji, rođaci, kumovi, poznanici ili poslovni partneri, jer ovu predstavu publika nije došla samo gledati, došla je u njoj sudjelovati. Crveni tepih je postavljen, fotoaparati su uključeni i svi postaju dio njihovog novog obiteljskog albuma. Prisjećajući se svojih ljubavnih početaka, Josipa i Josip vode nas kroz kratku povijest svojeg odnosa, prepunog uspona i padova. Ništa ne žele sakriti, svaku sitnicu svojeg odnosa podijelit će bez imalo rezerve. Pričajući svoju priču upadaju u najrazličitije, ali vrlo prepoznatljive zamke zajedničkog života, no onu najveću zamku postavit će jedno drugome upravo pred nama. Ismijavajući naše ljubavne, bračne i rodne odnose ‘Fešta’ rastvara brojne stereotipe kojih često nismo ni svjesni, ali svoju kritičku oštricu usmjerava i na društvo koje jedino priznaje zakon braće i kumova. Predstava ne propituje samo odnos mladog bračnog para, nego i odnos glumca i publike. Neprestano uključujući publiku u scenska događanja, vješto balansira na granici iluzije i stvarnosti i pretvara se u punokrvan događaj – poručuju iz TZ-a Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba