Pozivaju se svi ljubitelji košarke da dođu i podrže male košarkaše!

FOTO: Gradonačelnica Čakovca ugostila male Golden State Warriorse

Objavljeno: 29.02.2024. zagorjeinternational

Osnovna škola Ivanovec kod Čakovca ovog je vikenda domaćin završnice natjecanja ‘Junior NBA’, u kojem se natječu školske košarkaške ekipe u uzrastu od 1. do 4. razreda.

Za učenice i učenike iz ivanovečke škole, zajedno s njihovim trenerom, ravnateljicom, roditeljima te predsjednicima mjesnih odbora Ivanovec i Štefanec, uoči natjecanja prigodan je prijem upriličila gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini.

Dođite u nedjelju podržati klince

Mali košarkaši iz škole u Ivanovcu naporno treniraju, a plasman među četiri najbolje ekipe kruna je njihovog rada. Svaka ekipa uzela je ime jedne NBA košarkaške momčadi, a oni su se odlučili za Golden State Warriorse.

Kako je predstavljajući ekipu rekla Maša Posavec, svi oni su prijatelji, vole košarku, te im nije cilj samo trenirati, već žele i rezultate. Zajedno s trenerom Brunom Kovačićem opisali su u razgovoru s gradonačelnicom svoj put do Final Foura, koji nije bio lagan. Uspjeli su zahvaljujući uigranosti, željom da se pokažu i dokažu na sportskom terenu, ali i velikoj podršci s tribina koju dobivaju od svojih najvjernijih navijača.

Final Four održava se ove nedjelje u dvorani Osnovne škole Ivanovec, s početkom u 10 sati. Osim domaćina, sudjeluju košarkašice i košarkaši iz OŠ Vladimir Nazor iz Pazina, odnosno Chicago Bullsi, OŠ Vladimir Nazor iz Rovinja, koji su uzeli ime Milwaukee Bucksi te OŠ Mato Lovrak iz Zagreba koji nose boje San Antonio Spursa.

Ivanovečka ekipa prvu utakmicu igra u 11:15, u 13:15 na rasporedu je susret za treće mjesto, dok će u 14:45 snage u finalu odmjeriti dvije najbolje ekipe Final Foura. Pozivaju se svi ljubitelji košarke da dođu i podrže male košarkaše!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba