Posjetite sklonište za napuštene životinje ‘Luč Zagorja’

Ove divne njuškice zaslužuju vašu ljubav i novi dom!

Objavljeno: 28.04.2024. zagorjeinternational

Sklonište za napuštene životinje ‘Luč Zagorja’ djeluje od 2014. godine s misijom pružanja utočišta napuštenim životinjama diljem gradova i općina s područja KZŽ s kojima surađuju. Uz osnovne zadatke poput smještaja, brige te pružanja veterinarske zaštite, aktivno rade i na pronalasku novih domova za ova predivna bića. 

Veseli mješanac Bongo

Upoznajte Bonga, našeg veselog mješanca starog godinu i pol, koji traži novi početak. S pravom obitelji, njegova prilagodljivost i snaga pretvaraju se u beskrajnu zahvalnost i privrženost. Ovaj pas ima nevjerojatan potencijal za transformaciju, spreman da vas očara svojom pozitivnošću i životnom radosti. Dajte Bongu šansu da obogati vaš život; postanite dio njegove putanje prema sreći. Neka vaš dom bude njegov zauvijek dom. Udomite Bonga i promijenite dva života na bolje — njegov i svoj.

Upoznajte Arga

Argo je star godinu i pol dana, srednjeg je rasta i u potrazi je za prijateljstvom. Izgubljen je, odbačen. Ali u njegovim očima je nada. Pružite mu dom i osjetite ljubav, bezuvjetnu i iskrenu. Udomite Arga i napišite novu, sretnu priču zajedno.

Lilly traži dom

Lilly traži dom! Ona je mješanka stara četiri mjeseca, cijepljena je protiv bjesnoće, očišćena od parazita i mikročipirana. Upoznajte je, pružite joj priliku. Neće vas razočarati, upravo suprotno! 

Mladi momak Ben

Upoznajte Bena – vašeg budućeg najboljeg prijatelja! Ben je predivan terijer star tri godine. Ovaj cijepljeni, čipirani, i sterilizirani momak je spreman pronaći svoj zauvijek dom i obitelj koja će ga voljeti onakvog kakav jest. Pridružite se Benovoj avanturi prema sreći. Udomite Bena i zajedno istražite svijet kroz igru, smijeh i beskrajnu ljubav.

Vječno mladi Žućo

Upoznajte Žuću, zvijezdu s velikim srcem! Možda ima pet godina, ali njegovo srce je vječno mlado. Socijaliziran, prijatelj svim životinjama – spreman je za udomljavanje! Spreman za novi početak, sva ljubav koju dobije vraća višestruko.

Divna djevojka Mina

Upoznajte Minu! Ova divna djevojka odražava nevjerojatnu snagu i otpornost. Većeg je rasta i prošla je kroz teško razdoblje, Mina je iznimno ljubazna, privržena i prilagodljiva. Unatoč izazovima koje je pretrpjela, socijalizirana je i sklona drugim psima i mačkama. Cijepljena, čipirana i sterilizirana, Mina je zahvalna za ljubav koju prima. Njezin potencijal za transformaciju je nevjerojatan. Pružite Mini priliku za novi početak i zajedničku sreću!

Više informacija o dogovoru oko udomljavanja možete dobiti na broj 091/3300-573 (Mirjana). Radno vrijeme za stranke je radnim danom od 10 do 15 sati, subotom od 10 do 13 sati te nedjeljom od 10 do 12 sati. Također, sve životinjice možete upoznati i preko njihove internetske stranice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba