STRAVIČNO: Požar kuće kod Krapinskih Toplica je podmetnut?! Kuću je zapalio sin vlasnice

Objavljeno: 15.02.2024. zagorjeinternational

Sinoć oko 19 sati u DVD Krapinske Toplice stigla je dojava o požaru obiteljske kuće u blizini Krapinskih Toplica, u Gregurovcu. Na teren je izašlo navalno vozilo s tri vatrogasca.

Nekoliko trenutaka kasnije, na intervenciju kreću i AC s još tri vatrogasca te dva kombija s još sedam kolega. Uz pomoć zabočkih i klanječkih vatrogasaca požar je lokaliziran i ugašen.

Požar je podmetnut?!

Iz krapinsko – zagorske policije potvrdili su da je izgorio krov i potkrovlje kuće te dodali da je lakše ozlijeđen 20-godišnjak. Jedna osoba je uhićena, a kako doznaje Zagorje.com, kuća je namjerno zapaljena, a zapalio ju je sin vlasnice kuće. Ozlijeđeni mladić je njegov sin.

Evo što su rekli iz policije.

– Obavljenim očevidom policijskih službenika u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je kako je do požara došlo u prostoriji potkrovlja obiteljske kuće uslijed zapaljenja zapaljive tekućine otvorenim plamenom te se požar proširio na cijelo potkrovlje i krov. Vezano uz izazivanje požara, u prostorijama policije uhićena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje – priopćila je policija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba