Dan koji će pamtiti svi mladenci postat će još posebniji

Najtraženiji svadbeni bend, ‘Grupa Profeel’, predstavio novitete za novu svadbenu sezonu 2024.

Objavljeno: 24.12.2023. zagorjeinternational

Najljepši ili barem najblistaviji dan u životu svakog ljubavnog para je njihovo vjenčanje koje zauvijek pamte. No, nije tajna kako u ovo doba godine dolazi do malog zimskog sna svadbenih proslave te one čekaju nešto toplija vremena. Upravo u tim ‘boljim’ vremenima gužve s restoranima su poznate svakoj budućoj mladenki jer je već sad puno datuma bookirano, a mi smo provjerili drugu stranu svadbenog novčića, onu glazbenu. Tu nam na scenu dolazi najtraženiji svadbeni bend, ‘Grupa Profeel’, koji je u ‘off sezoni’ skoro jednako aktivan te dodatno prokušava novitete koje spremaju za novu svadbenu sezonu.

Ipak, prije nego otkrijemo što su to pripremili u sezoni 2024., moramo predstaviti bend kojeg čine sedmero profesionalnih i multi instrumentalnih glazbenika. Krenimo od najljepšeg člana benda i glavne animatorice svake svadbe, vokalistice Vanja Jelača koju slijedi virtuoz na saksofonu Mario Pavleković i Danijel Kranjec na trubi. Zatim, toplinu na bas gitari donosi Matija Palčec, dok Danijel Tomas na gitari slaže solaže. A kakva bi to svadba bila bez harmonike koju u ovom slučaju svira profesor harmonike Silvio Grden, a uz to je i glavni na klavijaturama. Ritam pod kontrolom ima mladi Teo Seljan za kojeg u grupi kažu kako je on njihova lokomotiva.- Grupa Profeel dolazi iz Hrvatskog Zagorja, za oko šire javnosti, ili bolje reći za uho, zapeli smo nesvakidašnjom svirkom koju smo nedugo imali u avionu. Grupa Profeel ima apsolutnu širinu instrumenata pa možemo lako prilagoditi svakoj svadbi, posebno uz širok repertoar pjesama – rekao nam je voditelj Grupe Profeel-Mario Pavleković, dodavši da uvijek gledaju kako još više unaprijediti svadbenu večer pokojim novitetom i udovoljiti svim željama njihovim mladenaca.

Upravo tu na scenu stupa glavni novitet svadbene sezone 2024., ‘RoboFeel’, koji garantira podizanje posebnih trenutaka večeri u stratosferu. Dokaz tome je njegovo premijerno prikazivanje u akciji koje možete pogledati OVDJE, a kako nam kažu iz benda, gosti uvijek na kraju traže ‘selfie’ s ‘RoboFeelom’ za uspomenu. Možemo sa sigurnošću potvrditi kako je ‘RoboFeel’ donio novu dimenziju zabave na show-ove izvan svadbene sezone te će isto tako podići sve na plesni podij u svakoj budućoj svečanoj večeri.  

Treba napomenuti kako ovime ni u najmanju ruku ‘Grupa Profeel’ ne staje s novitetima, pa je isto tako na ‘Profeel show’ eventima van sezone, koje odrađuje po renomiranim klubovima, predstavila pomalo iznenađujuću kombinaciju. Radi se o nastavku priče ‘RoboFeel’ svijetlo dana ugledalo ‘RoboFeel pivo’ koje je ono pravo pravcato craft pivo s twistom u vidu okusa manga.

– Hrvatska scena se po pitanju crafta lagano razvija, no ipak nije jaka kao što je to slučaj u Sloveniji odakle naše pivo zapravo i dolazi.Svaki naš nastup ima posebnu priču, uvijek tražimo načine da svaki Profeel Show event pretvorimo u nezaboravno iskustvo za sve goste. Odlučili smo se za okus koji privlači i žensku i mušku populaciju te moram reći kako je feedback kušača apsolutno odličan.  – kazao nam je voditelj Grupe Profeel Mario Pavleković’ dodavši kako su pivu izbacili na tržište prvenstveno uz dodatak Profeel Show doživljaja na svojim klupskim eventima , te se trenutno ono može kušati trenutno u lokalima u Zagorju poput ‘Krambergera’ , ‘Mega bara’ u Krapini i Pivnice Cantina u Humu na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba