U svega 10 mjeseci je uspio prikupiti 11 negativnih bodova, ali to nije sve

Andrija (25) i njegov BMW jako su dobro poznati policiji

Objavljeno: 20.11.2023. zagorjeinternational

Andrija (25) iz okolice Virovitice za volanom svojeg BMW-a uspio je od rujna 2018. do srpnja 2019. prikupiti 11 kaznenih bodova te je ostao bez vozačke tijekom 2020. godine. Međutim, ni to ga nije naučilo pameti. 

Iako od tada još nije stekao pravo na ponovno samostalno upravljanje motornim vozilom, ponovno je ‘naletio’ na policijsku kontrolu u svojem BMW-u ovog lipnja i sada je protiv njega izdan novi prekršajni nalog, piše Podravski list.

Osim što je bio bez vozačke, ovoga je puta bio i pijan. Alkotestom je utvrđeno da je Andrija u organizmu imao 0,94 promila alkohola. 

Ponovno je isključen iz prometa, a protiv njega je podnijet optužni prijedlog. Na Općinskom sudu u Virovitici nepravomoćnom presudom novčano je kažnjen s 1200 eura. Također, izrečena mu je nova zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije na tri mjeseca, koja će se aktivirati jednom kada stekne pravo na novu vozačku dozvolu. Uz sve to, okrivljenik mora nadoknaditi i trošak prekršajnog postupka u visini 13,27 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba