‘Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik. On je kamikaza’

NASTAVAK DRAME: Charles ‘opelješio’ račune firmi Elle Dvornik te su one sad u blokadi

Objavljeno: 28.10.2023. zagorjeinternational

Nakon razvoda Elle Dvornik od Britanca Charlesa Pearcea, njezina firma Manijak i obrt Cruella su u blokadi. Kako sada doznaje 24sata, Charles je navodno ‘ispraznio’ račune firme i obrta te novac prebacio na vlastiti račun.

Charles je navodno pristupe računima imao kao zaposlenik, neovlašteno. Na sudu par navodno vodi više sporova, a jedan je upravo zbog malverzacije. Izvor blizak paru tvrdi i da je do Ellinih blokada u firmama došlo upravo zbog ‘čišćenja’ računa.

Ella je firmu Manijak pokrenula 2016., a tada je objasnila da se radi o prvom europskom inkubatoru koji je okupljao influencere te marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Obrt Cruella otvorila je 2018. godine, a i on je u blokadi četvrti put ove godine. Ove godine Ella je pokrenula i novu tvrtku Alterella koja uredno posluje.

O slučaju je progovorio izvor blizak influencerici.

– To bi napravio svatko kad bi vidio da se opstruira nešto što je vrijednim radom napravio. Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik. On je kamikaza – rekao je i dodao da je smiješno Charlesa uopće nazivati poduzetnikom.

Kako 24sata podsjeća, Ella je u kolovozu priznala da se razvodi od Charlesa nakon gotovo deset godina provedenih zajedno i dvoje djece. Par je zajedno živio u istarskim Balama, a Charles sada tuži Ellu upravo zbog kuće tamo.- Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine – kratko stoji u zabilježbi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba