Evo koliko koštaju

Od danas u prodaji karte za zagrebački koncert Eda Sheerana

Objavljeno: 26.10.2023. zagorjeinternational

Danas je u 10 sati krenula prodaja ulaznica za zagrebački koncert Eda Sheerana. Cijena ulaznica kretat će se između 74.90 i 129.90 eura, piše Index

– Ulaznice za Eda Sheerana prodavat će se isključivo personalizirane imenom kupca. Broj ulaznica ograničen je na maksimalno šest po kupcu. Ulaznice će biti dostupne samo kao print@home. Dostava ulaznica se vrši 14 dana prije događaja. Po dolasku na koncert, od vas će se tražiti da dođete kao grupa i predočite svoju ulaznicu(e) uz nazočnost Glavnog kupca. Glavni kupac će morati imati identifikacijski dokument s fotografijom koji odgovara imenu na ulaznicama. Samo ulaznice kupljene od ovlaštenih prodavača će biti važeće – stoji kao napomena. 

Inače, slični uvjeti vrijedili su i za davno rasprodane koncerte Taylor Swift.

Podsjećamo, Ed Sheeran dolazi na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine, a prije 13 godina na istom mjestu nastupila je grupa Metallica te su tad cijene karta bile od 40 eura nadalje.

– Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati – rekla je Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo. 

Vijest o dolasku slavnog pjevača u Hrvatsku potvrđena je tijekom Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde, uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyju. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma – (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba