Uvijek dobri domaćini Kumrovčani pripremili su puno događanja kroz cijeli svibanj

Najprije slijedi šahovski festival, susret ljubitelja Tomosa, koncert Sandija Cenova, a za kraj tradicionalni Dan radosti-mladosti

Objavljeno: 08.05.2024. zagorjeinternational

Događanja u Kumrovcu se nastavljaju. Nakon finala WRC Croatia Rallyja te Međunarodnog susreta na mostu prijateljstva, ovih dana započeli su “Kumrovečki dani maja”. Tako vas 18. svibnja u Kumrovcu, između ostalog, očekuje ‘Šahovski festival’ kojeg organizira Udruga Inicijativa za razvoj Općine Kumrovec – Mladi i šah. Ovo edukativno događanje započinje u 10 sati, a odigrat će se na pet punktova.

Također, ispred Centra za posjetitelje od 10 do 15 sati će se okupljati ljubitelji Tomos motocikala i mopeda, a planiraju se i spretnosne slalom vožnje čiji je organizator  Tomos Zagorje – Moto klub.

Nadalje, 24. svibnja od 21 sat u Društveno-kulturnom domu Razvor održat će se koncert Sandia Cenova i banda Dar Mar. Ulaznice za koncert mogu se kupiti OVDJE, u Općini Kumrovec ili u suvenirnici Muzeja ‘Staro selo’ Kumrovec. 

Isto tako, 25. svibnja najavljujemo i tradicionalni Dan mladosti-radosti gdje posjetitelje uz dobru glazbu očekuje i bogata gastronomska ponuda. Program na glavnoj pozornici u centru Muzeja započinje u 11 sati.

– Pozivamo vas na sva naša događanja i veselimo se vašem dolasku – poručuju Kumrovčanke i Kumrovčani. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba