KAD SE UDRUŽE VRHUNSKI GLAZBENICI! Lijepi spoj Zagorja i Dalmacije

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE! Tomislav Bralić i klapa ‘Intrade’ i Kvartet ‘Gubec’ objavili novi hit “Vaši naši”

Objavljeno: 25.10.2023. zagorjeinternational

Kvartet ‘Gubec’, Tomislav Bralić i klapa ‘Intrade’ izdali su pjesmu koja spaja Zagorje i Dalmaciju. Rajko Suhodolčan je napisao tekst, a Mario Plantak aranžirao je i producirao zanimljivu, simpatičnu i satiričnu pjesmu znakovitog i simboličnog naziva “Vaši naši”.

U stihovima ove pjesme, Zagorec kojeg u spotu glumi naš proslavljeni zagorski kuhar Tomislav Špiček i Dalmatinac kojeg je uprizorio popularni glumac Vedran Mlikota, malo tepaju, malo dobacuju kroz šalu, a na kraju sve završi onako kako i treba… s pjesmom, veseljem i sve to s ciljem da se malo ublaži izmišljeno rivalstvo između sjevera i juga.

Kako je rekao Rajko Suhodolčan, pjesma “Vaši naši” je singl s njegovog novog, nadolazećeg albuma pod nazivom “Zlato moje” koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

– Priče o nekakvoj netrpeljivosti između sjevera i juga Lijepe naše koja zapravo ne drži vodu, a koja se u zadnje vrijeme nekako napuhuje u javnosti, potaknule su nas da se, kao glazbenici, okupimo u vili Zelenjak Ventek u Hrvatskom zagorju i da pokažemo da tako nešto ne postoji. Postoji samo prijateljstvo, glazba i veselje – poručio je Suhodolčan.

Tomislav Bralić je pak rekao da je ovo pjesma koja će svima razveseliti ove hladne dane koji dolaze.

– Evo, snimili smo je s Kvartetom Gubec. S Rajkom se već dugo poznajemo, a napokon smo nešto i snimili zajedno. Nadam se da će pisma svima u ove ozbiljne i hladne dane donijeti malo veselja i smiha. Uživajte u ovoj glazbenoj kombinaciji, pisma se zove “Vaši naši”. Rajko je sve to stvarno lipo smislio. Osim toga, napravili smo i dobar spot. Snimali smo u Zagorju i podružili se s dečkima. Bacite oko i uživajte – poručio je Bralić. 

Pjesmu možete poslušati OVDJE

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba