Ipak, mesa nema, to ćete morati nabaviti negdje drugdje

Prodaju se automobili, mobiteli, papirnate maramice, pur pjena, ražnji s elektromotorom, roštilji…

Objavljeno: 17.10.2023. zagorjeinternational

Osim rakije o kojoj smo pisali krajem prošlog tjedna, Carinska uprava je zapravo vrlo zanimljiva ‘trgovina’ na čijim se stranicama mogu naći brojni zanimljivi predmeti koji traže nove vlasnike.

Među ostalim artiklima, Područni carinski ured Zagreb trenutno prodaje dva automobila – Mazdu 626 iz 1998. godine s nepoznatim brojem prijeđenih kilometara, a cijene je 900 eura. Uz Mazdu, u ponudi je i Citroen C5 karavan, također s nepoznatom kilometražom, a cijeni ga se 1000 eura, prenosi Poslovni.hr.

Uz rabljene automobile, tu je i ponuda rabljenih mobitela. Tako na natječaju možete kupiti Huawei Pocket S ili Huawei Mate 50, a riječ je o modelima iz 2022. godine i oba se nude po cijeni od 387,50 eura.

Područna carinska uprava Split donedavno je nudila aluminijske ljestve, produžni kabel i vrtno crijevo, a prošlog su tjedna na dražbu prodali 138 komada luli za pušenje po cijeni od 130 eura.

Ipak, apsolutna pobjeda odlazi Područnom carinskom uredu Osijek koji u ponudi ima doslovno sve – od igle do lokomotive. Među artiklima na prodaju tu su ventilator, aparat za varenje, ručna električna bušilica, električni roštilj, televizor Samsung, oprema za bazen, aluminijska folija, pa i papirnate maramice. Mnoge se od navedenih stvari prodaju u više komada, pa je tako na prodaji čak 9657 paketa papirnatih maramica. 

Nadalje, tu je i oprema za video nadzor, trimer, solarni inventer, traka za brtvljenje i pur pjena. Tu je i 40 komada Samsungovih bežičnih punjača, ali i četiri komada ražnja s elektromotorom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba