Ulaz je besplatan za sve, samo dođite, veselite se i uživajte

Općina Jalžabet i ove godine priprema Kestenijadu! Pozvani ste svi!

Objavljeno: 17.10.2023. zagorjeinternational

U petak 20. listopada u 18 sati, Društveni dom Kelemen postaje epicentar najukusnijeg događaja sezone – Kestenijade! Očekuje se prava zabava i gozba, pa su iz Općine pozvali sve da im se pridruže. Posebna je pozivnica poslana vinogradarima.

– Pozivamo sve naše vinogradare da se prijave na ocjenjivanje mošta koji će biti podvrgnuti pažljivoj analizi stručnjaka, a najbolji će biti nagrađeni zasluženim priznanjem. Zaprimanje uzoraka mošta bit će moguće do 19 sati, stoga ne zaboravite donijeti svoje uzorke na vrijeme – poručuju iz Općine Jalžabet.

Osim vinogradara, ovaj događaj otvoren je za sve mještane Jalžabeta, a sve njih zajedno očekuje ukusan gulaš, mirisni kesteni i osvježavajući gemišt.

– Ovu tradicionalnu manifestaciju ne bismo mogli organizirati bez naših vrijednih partnera i suorganizatora, Udruge vinogradara i vinara općine Jalžabet Udruge žena Kelemen, DVD-a Kelemen i KUD-a “Elizabeta” Jalžabet kojima i ovim putem zahvaljujemo na podršci – poručuju iz Općine.

– Dragi sumještani i svi zaljubljenici u tradiciju i dobru zabavu, očekujemo vas u petak u Društvenom domu Kelemen od 18 sati. Budite s nama na Kestenijadi, događaju koji će vas osvojiti svojom toplinom, tradicijom i ukusima – kažu u Općini Jalžabet.

Ulaz je besplatan za sve, samo dođite, veselite se i uživajte!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba