U Zaboku je otvoren edukativni centar za djecu 3 do 12 godina - “Edukido”

NEŠTO POSVE DRUGAČIJE: Djeca kroz ‘LEGO’ kocke uče razvijati kreativnost i brzi razvoj talenata

Objavljeno: 11.09.2023. zagorjeinternational

U Zaboku je otvoren centar kreativnih radionica za djecu pod nazivom “Edukido” kroz čiji program aktivnosti se pomaže djeci od 3 do 12 godina da otkriju svijet kroz popularne ‘LEGO’ kocke!

Redovna nastava je u stalnim skupinama do maksimalno 10 djece, a usklađena je prema dobi polaznika. S druge strane, izvannastavne aktivnosti su pak prilagođene dobi djeteta, svakom djetetu posebno. 

Od programa, ovdje se nalazi redovna nastava, edukativne radionice, robotika, dnevni kampovi te večeri uz “Edukido”, a tu su i proslave rođendana koje kreću već u prosincu.

– Logika i kreativnost ne mogu jedna bez druge, a mi ih u “Edukido” nastavi koristimo kako bi djeca u potpunosti oslobodila svoj potencijal i iskoristila svoje uspavane vještine. Igra s legićima u kombinaciji s dječjom prirodnom znatiželjom dovodi do eksplozije kreativnosti i brzih razvoja talenata. I sve to u dobroj atmosferi i s puno puno – navode u “Edukidu” i dodaju:

– Igrom djeca napuštaju stereotipni pristup učenju. Želimo potaknuti njihovu znatiželju i pokazati im da stjecanje novog znanja može biti uzbudljivo te da se učiti može na različite načine, ne samo iz knjiga – dodaju. 

Upisi na redovnu nastavu su u tijeku, a mogući su OVDJE ili mailom [email protected]. Više informacija možete pronaći na njihovim službenim internetskim stranicama

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba