DVD Gornja Konjščina održao godišnju skupštinu

CURIŠ KROK: U proračunu smo predvidjeli sredstva za izgradnju garaže koja im je potrebna

Objavljeno: 29.04.2024. zagorjeinternational

DVD Gornja Konjščina održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2023. godinu te plan rada za 2024. godinu. 

DVD Gornja Konjščina jedno je od četiri društva koja djeluju na području Općine i okuplja mještane Gornje Konjščine. 

Rad Društva podržava i načelnica Općine Anita Curiš Krok, koja im je zaželjela puno uspjeha u radu i dobru suradnju s drugim društvima.  

– Nastojimo i financijski pomagati rad DVD-a, onoliko koliko možemo. Tako smo u proračunu predvidjeli financijska sredstva za izgradnju garaže koja je potrebna DVD-u Gornja Konjščina – istaknula je načelnica Curiš Krok.  

Predsjednik DVD-a Gornja Konjščina Stjepan Kereša rekao je kako su prošle godine imali nekih sedam, osam intervencija.  

– Redovito organiziramo vatrogasne sportske igre, humanitarni turnir u beli. Sudjelujemo i na svim događanjima Općine Konjščina, od Dana općine Konjščina, oko organizacije adventa, kićenja božićnog drvca i slično – kazao je Kereša. 

U planu za ovu godinu im je izgradnja garaže, u koju će se uključiti i Općina.  

– Imamo navalno vozilo, a za njega nemamo adekvatne garaže. U postupku je izrada projektne dokumentacije za njenu izgradnju. Nadamo se da ćemo garažu izgraditi do kraja ove ili početkom sljedeće godine. U planu nam je i nabavka opreme koju trebamo obnavljati svake godine. Odazivamo se i na sve proslave prijateljskih društava – naglasio je predsjednik DVD-a i dodao kako će u lipnju ponovno organizirati vatrogasne sportske igre.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba