Šteta od 80.000 eura dogodila se nakon što ju je prijavio policiji za prijetnje nožem

VATRENA OSVETA: Djevojka zapalila beach bar bivšeg dečka?!

Objavljeno: 28.08.2023. zagorjeinternational

Beach bar Sunset u Kostreni kod Rijeke izgorio je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima. Vlasnik objekta Josip Škundrić procjenjuje da šteta iznosi oko 80.000 eura.

Policijskim očevidom isključen je tehnički kvar kao uzrok požara.

– Očevidom, provedenim u suradnji policijskih službenika i protupožarnog inspektora, isključen je tehnički uzrok nastanka požara – priopćila je primorsko-goranska policija iz koje su dodali kako nastavljaju utvrđivati sve relevantne činjenice i okolnosti ovog događaja. 

Na društvenim mrežama Škundrić je napisao kako je krivac za buktinju njegova bivša djevojka.

– Ja sam jedan od vlasnika. Požar je podmetnut od strane moje bivše djevojke koja mi mjesecima prijeti, uništava imovinu. Prijetila je da će me izbosti nožem i da će mi uništiti život. Sve je prijavljivano policiji, no, naravno, ništa nije poduzeto – napisao je Škundrić, prenosi Fiuman.hr

Na Facebooku Sunseta objavljeno je pak da bi beach bar za iduću sezonu trebao biti obnovljen.

– Prije dva dana mi je izbušila gume na autu, očekivao sam ovako nešto – za portal Burin, Škundrić je također kazao kako je uvjeren da je u izbijanje požara umiješana njegova bivša djevojka.

Naglašava da je u zadnja tri mjeseca izložen njezinu maltretiranju, da mu prijeti zlom i uništava imovinu, što je sve prijavljeno policiji.

– Eto, i prije dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi – napomenuo je suvlasnik uništenog lokala. 

Prema riječima Škundrića, u pozadini paljevine nalazi se okolnost da je s osobom koju sumnjiči za palež svojedobno bio i u zajedničkom poslu, ali se u jednom trenutku povukao iz biznisa “jer je ocijenio da stvari ne idu u dobrom smjeru”, pa je zatvorio tvrtku. 

– Koliko je meni poznato, požar u lokalu prvi je zamijetio moj prijatelj koji je bio na ribarici, javio je da gori, alarmirao je i vatrogasce. Prve procjene govore da je riječ o šteti od 60 do 100 tisuća eura. Nažalost, lokal – koji ja držim pet godina – nije osiguran, nisam uspio ugovoriti osiguranje – zaključio je suvlasnik lokala Josip Škundrić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba