Emotivna scena prekinula koncert Ace Pejovića

VIDEO: Ponovni susret djevojčice i pjevača koji joj je spasio život

Objavljeno: 23.07.2023. zagorjeinternational

Srpski pjevač Aco Pejović nastupao je u Dolini sreće u Bosni, a njegov koncert u jednom trenutku je prekinut zbog iznenađenja. Naime, na njegov nastup došla je djevojčica Almira, kojoj je spomenuti pjevač prije 10 godina spasio život tako što je uplatio novac za njeno liječenje.

Pejović nije znao što ga čeka kada je voditelj rekao da ima iznenađenje, a kada je čuo ime djevojčice, suze nije mogao da zadrži.

– Imamo sjajan razlog da prekinemo ovo. Mnogi su me pitali večeras da se slikaju s Acom, ali samo jedna djevojčica može. Jedna djevojčica će se fotografirati, ona se zove Almira. Ovo je fotografirano prije 10 godina u Boldinu, Aco i Almira – rekao je voditelj i dodao:

– Aco, da li se možeš sjetiti? On je uplatio novac za njeno liječenje i pomogao da joj se spasi život. Ona je večeras ovdje i na vrlo skroman i simboličan način želi se zahvaliti Aci – otkrio je voditelj, piše Blic.

Pjevač je snažno zagrlio djevojčicu, a potom podigao i poljubio. Ovaj prizor rasplakao je sve prisutne, a sve se završilo više minutnim aplauzom.

https://youtu.be/JLRFptXUc4Q

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba