On joj pak sve oprostio jer ju voli

Mužu odsjekla penis, bacila ga u wc pa dobila pet godina zatvora

Objavljeno: 17.05.2024. zagorjeinternational

Brazilac Gilberto Nogueira (39) bio je uvjeren kako je ispred njega noć užitaka. Supruga ga ja počela zavoditi, na sebi je imala novo seksi donje rublje, završili su u spavaćoj sobi, uskoro je bio zavezan za krevet, svjetla su se ugasila… A onda – možda najgora bol koju je mogao osjetiti. Supruga mu je britvom odrezala penis, ustala se s kreveta i bacila ga u wc školjku… Usput je sakrila njegove ključe od automobila da ne može na brzinu stići do bolnice, pišu 24sata

Sve se to dogodilo u prosincu prošle godine, Daiane dos Santos Farias (34) je zbog ovog napada osuđena na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog teško ozljeđivanja, iako je mogla i puno gore proći da joj se sudilo za pokušaj ubojstva.. 

Ali Gilberto je u međuvremenu sve oprostio svojoj dragoj i obnovili su vezu. Danas kaže kako je sve njegova krivica, kako voli suprugu, brazilski mediji pišu da je varao suprugu s njezinom 15-godišnjom nećakinjom, a ona ga je zbog toga odlučila kazniti. 

– Nakon što mu je odrezala penis ušetala je u policijsku postaju i predstavila se. Kazala je što je napravila. Imala je i fotografije, rekla je kako je mužu odrezala penis pa ga bacila kako se ne bi mogao prišiti  – piše DiarioDoNordeste. 

– Za sve sam ja kriv. Nisam smio varati suprugu. Nije to zaslužila. Ona je predivna žena i voli me – veli Gilberto, piše brazilski Correio. 

– Čekat ću te pred vratima raširenih ruku – napisao je Gilberto u ljubavnom pismu svojoj dragoj… 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba