Donosimo sve detalje

DVD Đurmanec organizira svoj prvi kup! Prijavite se!

Objavljeno: 14.07.2023. zagorjeinternational

DVD Đurmanec organizira 1. KUP DVD-a Đurmanec, vatrogasno natjecanje za pomladak i mladež koje će se održati u subotu 19. kolovoza kod Osnovne škole u Đurmancu. Za vatrogasnu mladež pripremit će se staza na travnatom igralištu ispred glavnog ulaza u školu, dok će se natjecanje za pomladak održati na asfaltnom igralištu sa sjeverozapadne strane OŠ Đurmanec.

Mladi vatrogasci mogu nastupiti u ukupno četiri kategorije i to “pomladak muški” od 6 do 12 godina te isto tako “pomladak” ženski od 6 do 12 godina. Druge dvije kategorije su “mladež muški” od 12 do 16 godina te ista uzrasna kategorija “mladež ženska”:

Tri najbolje plasirane ekipe u svakoj kategoriji bit će nagrađene peharima i medaljama, a prvoplasirana ekipa muške mladeži i muškog pomlatka osvojit će i prijelazni pehar.

Početak natjecanja vatrogasnog pomlatka je od 9 sati dok je za 12 predviđeno proglašenje rezultata za vatrogasni pomladak. Nakon njih, od 14 sati, slijedi početak natjecanja vatrogasne mladeži te proglašenje rezultata od 17 sati.

Organizatori poručuju da je za nastup ekipa mladeži obavezna radna odora, hlače i jakna, ili hlače i košulja odnosno hlače i polo majica. Zatim istovrsne radne cipele ili tenisice te istovrsne kacige i oznake.

Prijave ekipa moguće su najkasnije do 17. kolovoza 2023. (četvrtak) do 17 sati preko aplikacije VatroNET ili pozivom na brojeve mobitela: Mihael Pospiš – mob: 099/432-3742 (tajnik DVD-a Đurmanec) ili Zlatko Pavić – mob: 098/177-2657 (zapovjednik DVD-a Đurmanec).

Dodajmo i da je kotizaciju moguće uplatiti na Žiro račun DVD-a Đurmanec, IBAN: HR0523600001101442458 (opis plaćanja: „Kotizacija za kup“). Organizatori posebno naglašavaj da se prijava smatra važećom tek nakon uplate kotizacije na račun DVD-a Đurmanec odnosno slanjem potvrde o uplati na mail DVD-a: [email protected].

Nakon pristiglih prijava, a najkasnije do 18. kolovoza 2023. (petak) do 20 sati izradit će se raspored nastupa ekipa.

Rad s mladima je važan kako bi im se usadila ljubav za taj plemeniti poziv. Jednog dana, kada oni budu stariji i iskusni vatrogasci, svoje će znanje prenositi na mlađe generacije. Oduvijek je vatrogastvo na ovim prostorima bilo način života, a upravo uključivanje mladih potvrda je očuvanja i unaprjeđivanja vatrogastva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba