Boji uvjeti za sportske aktivnosti

NOVI MAROF: Započeli 20.000 eura vrijedni radovi na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću

Objavljeno: 14.07.2023. zagorjeinternational

Grad Novi Marof i tvrtka “NOVOKOM” potpisali su ugovor o izvođenju radova na rasvjeti igrališta u naselju Gornje Makojišće, a radovi su krenuli odmah nakon potpisivanja ugovora. Rok za završetak je 20 dana od dana sklapanja. 

Ovim projektom Grad nastoji unaprijediti kvalitetu sportskih objekata u naselju Gornje Makojišće te osigurati bolje uvjete za sportske aktivnosti i rekreaciju stanovnika. Radovi na rasvjeti igrališta pridonijet će sigurnosti i omogućiti korištenje sportskih terena i u večernjim satima.

Gradonačelnik Siniša Jenkač raduje se uspješnom završetku ovog projekta koji će imati pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu, a napomenuo je kako je Grad odlučan ulagati u sportsku infrastrukturu i stvarati bolje uvjete za sportske aktivnosti građana.

– Ovo predstavlja važan korak u poboljšanju sportske infrastrukture našeg grada, a omogućuje produženo korištenje sportskih terena. Nadamo se kako će ova investicija potaknuti razvoj sportskih talenata i rekreaciju te promovirati zdrav način života među našim stanovnicima. Naša je vizija da Novi Marof bude grad u kojem se potiče sportski duh, tjelesna aktivnost i zdravlje – poručio je Jenkač.

Cijena radova na rasvjeti igrališta u Gornjem Makojišću iznosi 20.499,74 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba