Na 39 mail Adresa u Zagrebu stigle dojave o bombi

“Dobro jutro, mi smo Odred 9 Uglova, odsjek iz Dubrave. Donosimo smrt svuda…”

Objavljeno: 14.07.2023. zagorjeinternational

Jutros je oko 5.48 sati na čak 39 adresa elektroničke pošte, većinom medijskih kuća, ali i policije, stigao uznemirujući mail o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Diljem grada Zagreba od ranog jutra je u tijeku intenzivni protueksplozijski pregled niza objekata među kojima su Poljoprivredna škola, Hotel Residence, Policijska postaja Dubrava te okretište Dubrava i redakcija Jutarnjeg lista na Martinovki jer je riječ o objektu u kojem se nalaze razne tvrtke, ali i ministarstvo, veleposlanstvo i restoran, javlja Jutarnji list.

PU zagrebačka je potvrdila kako su već pet lokacija pregledali odmah po saznanjima te je utvrđeno da su dojave bile lažne. Jedan pregled još uvijek traje. I to u zgradi Jutarnjeg lista.

Sadržaj maila je otkrio je Jutarnji list.

Dobro jutro, mi smo Odred 9 Uglova, odsjek iz Dubrave. Donosimo smrt svuda, u slavu Eona i Sotone, protiv demokratsko hriscanske civilacije, koja nas vekovima udaljava od ljudske sustine. Ljudska sustina je brutalna, nemilosrdna. Mi nismo kao vi stado stoke sitnog zuba. Malo nas je. Ali smo posveceni nasem cilju, za koji smo spremni sa poginemo i ubijemo. Postavili smo tempirane bombe sa tajmerom, koji je slozen da eksplodira u prepodnevim casovima ovog dana. Na svakoj tempiranoj bombi C4 eksploziva se nalazi i ampula sa Sarin nervin agensom. Koji siri smrt, i patnju svima u blizini detonacije. 2 eksplozivne naprave u urednistvu Jutarnjeg Lista, Jednu ekplozivnu napravu na okretistu tramvaja u Dubravi, unutar kontejnera za smece, 4 eksplozivne naprave u Poljoprivrednoj Skoli u ulici Gjure Prejca 2, 5 bombi u Hotelu Residence Zagreb, Dubrava 70, 2 bombe u Policijskoj Postaji na adresi Dubrava 137. Smrt hriscankoj civilizaciji, Smrt demokratiji, Smrt drzavi, Smrt svima i svemu koji nam se protive, Ziveo Odred 9 uglova Vecno – stajalo je u mailu.

Inače, još se traga za osobom koja je prošlog tjedna u toaletu zgrade Gradskog poglavarstva ostavila papirić s porukom o bombi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba