Prijavite se na prvu Spartan utrku u Hrvatskoj

SANTA DOMENIKANA TRIFECTA WEEKEND: Od penjanja po zidovima i puzanja pod žicom do bacanja koplja

Objavljeno: 11.07.2023. zagorjeinternational

Utrka s preprekama, penjanje po zidovima, puzanje pod žicom, bacanje koplja – ne, ne prepričavamo vam sadržaj novog akcijskog filma već terenske zadatke koji očekuju natjecatelje prve Spartan utrke u Hrvatskoj koju ovoga vikenda, 15. i 16. srpnja možete pratiti uživo u Svetoj Nedelji! 

-Pridružite nam se na jezeru Orešje koje se pretvara u poligon SANTA DOMENIKANA TRIFECTA WEEKEND-a, na kojoj će se više od tisuću sudionika natjecati na tri iznimno zahtjevne staze – SPRINT (5 kilometara s preprekama), SUPER (10 kilometara sa zaprekama) i BEAST (21 kilometara sa zaprekama). Sve posjetitelje očekuje Spartan festival uz cjelodnevnu ugostiteljsku ponudu, glazbeni i zabavni program, igre i Spartan izazove, a za aktivne mališane bit će organizirana i Kids Spartan utrka – poručuju organizatori.

Dođi na prvu Spartan utrku u Hrvatskoj koja se održava u sklopu Domenikane – Ljeta u Svetoj Nedjelji, podrži natjecatelje i zabavi se u bogati program za sve posjetitelje, a ako želiš ispitati granice svoje izdržljivosti i snage prijavi se na https://hr.spartan.com/hr/race/detail/7954/overview?index=0 i kreni u borbu za medalju! 

Ulaz za posjetitelje je slobodan!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba