Ne dajte da vam pobjegne prilika za zapošljavanje u prodaji

Brojni benefiti i stimulativni bonusi čekaju vas u A1 Hrvatska

Objavljeno: 11.07.2023. zagorjeinternational

Rad u poslovnici telekom kompanije radno je mjesto koje osim prodaje proizvoda i usluga, uključuje davanje kvalitetnih savjeta i konstante podrške korisnicima. Iako se na prvu to čini kao puno informacija i vještina koje treba savladati, iz A1 Hrvatske poručuju kako nikakvo prethodno radno iskustvo nije potrebno jer vas čekaju mnogobrojne edukacije i mentorstvo kolega u tom procesu.

Trenutno otvorena radna mjesta upravo u A1 poslovnicima u Zagrebu za koje se možete prijaviti ovdje bili su povod razgovora s Antoniom Tolić, prodajnom predstavnicom i voditeljicom A1 poslovnice koja je s nama iz prve ruke podijelila iskustvo rada u A1, mnogobrojne benefite koje ova kompanija nudi uz mogućnost razvoja i daljnjeg napredovanja karijere.

Početak rada u A1 poslovnici – prethodno iskustvo nije potrebno

Iako se barata s velikom količinom raznih informacija tijekom svakodnevnog rada, za zaposlenje kao prodajni agent u A1 shopu nije potrebno imati prethodno radno iskustvo u prodaji, kao ni specijalizirana znanja o uslugama i proizvodima u ponudi.

-Svi novi kolege provode prvi radni tjedan u A1 shopu s trenerom prodaje – tada uče o našim uslugama i proizvodima, bruse svoje prodajne vještine, dobivaju svu potrebnu edukaciju i daje im se dovoljno vremena za prilagodbu, uz konstantnu podršku – ističe Antonia.

Osim trenera prodaje, veliku podršku zaposlenik dobiva i uz vodstvo mentora i voditelja poslovnice.

-Mislim da osoba koja razmišlja o prijavi na ovo radno mjesto treba samo imati pozitivan pristup ljudima, biti otvorena u komunikaciji, imati želju za stalnim učenjem. Dodatno što je plus je ako osoba ima natjecateljski duh – vjerujem da je sa svim navedenim uspjeh u prodajnim rezultatima osigurana – nadodaje Antonia.

Antonia je svoju karijeru započela u A1 još 2010. godine na odjelu telefonske prodaje prije nego što je prešla na poziciju agenta u poslovnici, što ju je finalno dovelo do pozicije voditeljice zadužene za dvije poslovnice.

Edukacije i nagrade za rad, brojni benefiti

Zadovoljstvo ovim radnim mjestom smatra Antonia da osiguravaju tri glavna faktora: direktni doprinos zadovoljstvu korisnika i utjecaj na rezultate kompanije, mogućnosti rasta i razvoja u kompaniji, priznanje rada od strane kompanije uz stimulativne novčane bonuse i brojne benefite.

Osim dodatnih novčanih nagrada koji se temelje na prodajnim rezultatima, A1 Hrvatska osigurava savjetnicima u prodaji razne besplatne stručne edukacije, službeni laptop i telefon i velik popust na kućni Internet i TV pakete. Tu su i božićnica, naknada za prijevoz, bonus za uspješne preporuke novih zaposlenika, dopunsko osiguranje i slično.

-Moji omiljeni benefiti su službeni mobitel i pokriveni troškovi surfanja i telefoniranja, dopunsko osiguranje za privatne preglede i Multisport kartica – kaže Antonia.

Osim toga, u kompaniji se njeguju timski duh i suradnja, organiziraju se redovna timska druženja, volonterske akcije, partyji i slično – neke od tih aktivnosti dodatno se obogaćuju i digitalnim aktivnostima poput pub kvizova za zaposlenike s nagradama. Zbog mnogobrojnih benefita i incijativa koje zaposlenike stavljaju u centar, A1 Hrvatska godinama je jedan od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskom tržištu.

-Ovo sve ti zvuči zanimljivo i želiš se pridružiti A1 Hrvatska timu prodaje u A1 poslovnicama u Zagrebu? Prouči oglas na linku, javi se, napreduj i razvijaj uz A1, upravo smo u potrazi za novim kolegama – poručuje za kraj Antonia.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba