Dalija Orešković u Saboru

VIDEO: Časna riječ – proganjat ću vas jednog po jednog i u sabornici i izvan nje nakon ovog mandata!

Objavljeno: 08.07.2023.

Zbog saborske zastupnice Dalije Orešković i njenog nastupa u Saboru tijekom kojeg je žustro napala vladajuće ”gore” društvene mreže.

-U ovakvoj situaciji kad državu potresa ovako velika korupcijska afera koja stvarno predstavlja dokaz da imamo mafiju na vlasti, vi ćete raditi točno – što? Slati poruke da institucije rade svoj posao. Koje institucije? Ove koje ste razrušili? Gdje nam je DORH? Gdje nam je USKOK? USKOK, u kojem imamo tridesetak pravosudnih djelatnika. Recite mi s kojim to resursima, s kojom to snagom će oni sada udariti na Andreja Plenkovića i reći, evo, činjenica je da je on potpisnik ključnih uredbi o plinskom poslovanju, što ga čini glavnom metom i jednim od glavnih osumnjičenika – pitala je Orešković.

-Spomenite mi još jednom da mrzim sve hrvatsko i – časna riječ – proganjat ću vas jednog po jednog i u sabornici i izvan nje nakon ovog mandata! I vi ćete meni danas govoriti o domoljublju? E pa nećete! I ponovit ću ono što sam rekla za ovom saborskom govornicom dok me štiti saborski imunitet zbog svega što ste u Hrvatskoj napravili u proteklih 30 godina. Još jednom vam poručujem – bando prokleta – poručila je na kraju i zamahnula rukom po mikrofonu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba