Podnesite zahtjev u nekoliko jednostavnih koraka

Općina Cestica objavila je natječaj za dodjelu nagrada za posebna postignuća

Objavljeno: 08.07.2023. zagorjeinternational

Općina Cestica objavila je Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća za razdoblje od 01. srpnja 2022. do 30. lipnja 2023.godine.

Nagrada se dodjeljuje za posebna postignuća postignuta (pojedinačna ili ekipna) koja u smislu ovog Javnog poziva podrazumijevaju: dekanove i rektorove nagrade, osvojenu zlatnu, srebrnu ili brončanu medalju, osvojeno 1., 2. ili 3. mjesto ili osvojeno 1., 2. ili 3. nagradu na državnim, europskim, međunarodnim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima za navedeno razdoblje.

Za ostvarenje prava na dodjelu nagrade za posebna postignuća podnosi se zahtjev, dokaz o prebivalištu (uvjerenje o prebivalištu ili preslika važeće osobne iskaznice) i dokaz o ostvarenom postignuću.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji je sastavni dio Javnog Poziva, a isti se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica ili preuzeti na mrežnoj stranici Općine Cestica, www.cestica.hr.

Zahtjev sa traženom dokumentacijom dostavlja se u Općinu Cestica osobno, poštom na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica s naznakom „Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća“, ili e-mailom na adresu: [email protected].

Zahtjevi za dodjelu nagrada za posebna postignuća se zaprimaju do 15. kolovoza 2023. godine.

Novčana nagrada utvrđuje se u neto iznosu u visini od 150 eura, a nagrada se dodjeljuje na svečan način prilikom održavanja Svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Cestica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba