Majka 14-godišnjaka oduševila

HIT OGLAS ZA POSAO: Obećala sam mu naći bilo kakav poslić jer ja neću financirati svakodnevne kavice

Objavljeno: 27.06.2023.

Jedan je 14-godišnji dječak iz Zagreba malo ˝kiksao sa školom˝ pa se njegova majka odlučila pobrinuti da mu pronađe posao. Oglas je objavila u Facebook grupi Zakaj volim Špansko i oduševila članove.

˝Dragi susjedi, imam (možda) malo neobičnu potražnju… Naime, moj 14-godišnjak je ove školske godine kiksao sa školom generalno, plus doza puberteta i inatljivosti koja je dovela do toga da sam mu obećala naći bilo kakav poslić ili više njih za vrijeme dok je u Zagrebu jer doma neće ležati bezveze, a ja neću financirati svakodnevne kavice i željice kao ‘nagradu‘ za loše ocjene.

Stoga, ukoliko netko ima ideju ili ponudu, naravno uz blagoslov nas roditelja, dečko je sportaš, žilav, može povući, kak‘ se veli, dostupan je do otprilike 15. srpnja i onda od 25. srpnja do početka nove školske godine.

Može šetati pse (to je radio više puta dok su vlasnici bili bolesni i slično), prati automobile, biti ispomoć na štandovima, prenositi stvari, mogao bi biti i pomoćni radnik (zanat i upisuje, zanima ga alat i zna ponešto), dobro se snalazio na izletima i na šanku kao ispomoć…

Rekla bih da je vrlo socijalna i otvorena mlada osoba s puno energije. Zanima ga sve vezano za sport i animaciju manje djece (bavi se ozbiljnije sportom te ima mlađu djecu stalno oko sebe za koju ima neopisivo mnogo volje i osmijeha).

Hvala unaprijed na svakoj ideji, pomozite mami koja se sad želi njemu malo inatiti˝, napisala je majka 14-godišnjaka i izazvala niz pozitivnih reakcija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba