“Je*o ti bog mater, bum te vmoril, mene ništ ne je*e, kad izađem nema te”

IZVUKAO SE: Goran tukao tri policajca i prijetio im smrću. Ne mora u zatvor

Objavljeno: 01.05.2024. zagorjeinternational

Goran iz Podravine proglašen je krivim i osuđen jer je fizički napao tri policajca te im prijetio smrću, piše Danica.

11 mjeseci zatvora

Osuđen je ovih dana na 11 mjeseci zatvora, a kazna mu je zamijenjena radom za opće dobro.

Sve se dogodilo još u kolovozu 2016. godine oko 22:45 sata u Kalinovcu. Goran, tada 31-godišnjak, iz okolice Đurđevca, vrijeđao je policajce koji su došli na intervenciju. Jednom je policajcu rekao da će ga “ubiti, zna gdje on živi i neće mirno hodati ulicom”.

Kad mu je taj policajac stavio lisice i odveo ga u službeno vozilo, tamo je nogom udario u trbuh drugog policajca, a prvog nogom u glavu. Prvi je zadobio otok s crvenilom u predjelu desnog oka, a drugi krvni podljev trbuha.

Isti dan oko ponoći u prostorijama Policijske postaje Đurđevac potrgao je spužvu madraca pričinivši štetu od 300 eura. Kad su mu opet stavili lisice, u hodniku je trećeg policajca nogom udario u desnu potkoljenicu.

Više od 1300 eura

U cilju da ga ustraši rekao mu je: “Je*o ti bog mater, bum te vmoril, mene ništ ne je*e, kad izađem nema te”! Policajac je zadobio otok s crvenilom potkoljenice.

No, to nije sve. Kasnije je oko 3:15 sati ujutro u prostorijama Policijske postaje Koprivnica u prostoriji za smještaj uhićenih osoba zubima i rukama pokidao kožnu presvlaku na madracu pričinivši pritom štetu Republici Hrvatskoj u iznosu od 152 eura.

Goran je sve priznao te se suglasio da mora platiti kaznu od 929 eura te MUP-u podmiriti štetu od 452 eura. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba