Skandal s otoka

Jedini doktor s Ista i Molata dao otkaz, potjerali ga uvredljivi komentari s neta

Objavljeno: 27.06.2023. zagorjeinternational

Liječnik Petar Tivanovac (32) iz Belišća koji je početkom lipnja došao raditi u ambulantu na otocima Ist i Molat, raskinuo je ugovor o radu nakon samo mjesec dana, doznaje Slobodna Dalmacija.

Svoju je odluku jučer elektroničkom poštom priopćio dr. Renati Bek, ravnateljici Doma zdravlja Zadarska županije što je i potvrdila za Slobodnu Dalmaciju, ali liječnikovu odluku nije htjela komentirati.

Dr. Tivanovac je prije dolaska na Ist i Molat radio na otocima Rabu, Korčuli i Mljetu i na poluotoku Pelješcu, a Medicinski fakultet u Osijeku je završio 2016. godine. Reportažu o njemu je nedavno radila i NOVA TV.

Navodno je doktor otišao zbog uvredljivih komentara na društvenim mrežama. U njegovu obranu stala je medicinska sestra s otoka. 

– Doktor je otišao, žao mi je. Sve zbog zlobnih komentara običnih ljudi na Facebooku. Samo bez panike, mene možete zvati, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom popodne, a utorkom i četvrtkom od 9 ujutro – napisala je sestra s Molata na Facebooku.

Za hitne slučajeve osiguran je brod s liječničkim timom. U ordinacijama na Istu i Molatu ukupno je upisano 170 pacijenata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba