VIDEO: Nastup za pamćenje 'vidno raspoloženog' gradskog vijećnika u Dubrovniku

TOTALNI RASPAŠOJ: Hoće li biti javna kuća? Ja bih prvi išao! Ma, evo ti pet eura! Idem ja na pivu, goodbye!

Objavljeno: 24.06.2023. zagorjeinternational

Dubrovački vijećnik Ivica Roko vidno dobro raspoložen na sjednici Gradskog vijeća Dubrovnika započeo je postavljati pitanja gradonačelniku Mati Frankoviću.

– Na jednoj sjednici rekli ste da ćete u Sabor prenijeti moje pitanje oko otvaranja javne kuće u Dubrovniku. To niste napravili, a interes građana je ogroman. Svi me zaustavljaju i pitaju. Ja bih došao prvi odmah. A, j*bem ti mater, ja bi prvi – kazao je na početku vijećnik Roko.

Pitao je gradonačelnika i o štrajku Libertasa, no kako je usput i opsovao predsjedavajući ga je upozorio da će mu napisati opomenu.

– Pa što sam ja sad loše učinio sjena te pukla – uzvratio je Roko. Gradonačelnik se zahvalio kako je rekao osebujnom vijećniku na postavljenom pitanju, prenosi 24sata.

Vijećnik Roko je svima prisutnima zatim objašnjavao kako on “banči po gradu” i opisivao kakvu bi on ženu tražio u javnoj kući. Zatim je prolio vodu te kao nadoknadu za prolivenu vodu bacio novac pročelnici Službe Gradskog vijeća Nadi Medović.

– Evo ti pet eura! Idem ja na pivu, goodbye! – ovim riječima je završio svoj neprimjereni spektakl na sjednici.

No kasnije se javno ispričao.

– Ispričavam se svima koji su se našli uvrijeđeni mojim ponašanjem, a posebno se ispričavam gospođi Nadi Medović. Ja sam joj naime slučajno prolio vodu i onda sam bacio pet eura da joj platim što sam prolio. Žao mi je ako je to krivo protumačeno, nisam imalo lošu namjeru – rekao je Roko za Dubrovački dnevnik.

Na pitanje smatra li opravdanim što ga je Potrebica isključio sa sjednice.

– Napravio sam kiks i falio sam, žao mi je zbog toga. Ispričavam se svima, i Potrebici koji je predsjednik Gradskog vijeća, i Caporu u odnosu na kojeg sam isto možda malo pretjerao dobacujući iz klupe. Ali nekako mislim da su moji kolege iz prošlog saziva radili i gore stvari i nisu bili isključeni. Mogu samo reći kako mi je žao i zaista mi nije bila namjera ikoga uvrijediti – kazao je iskreno Roko.

Video sa sjednice Gradskog vijeća Dubrovnika možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba