U nadzorni odbor izabrani su Stjepan Bukvić, Anđelko Tadić i Josip Šuštić. 

Novi predsjednik Zajednice udruga branitelja KZŽ je Robert Jukić

Objavljeno: 24.05.2023. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda u prostorijama Udruge hrvatskih branitelja Desinić održana izborna skupština Zajednice udruga branitelja Krapinsko – zagorske županije na kojoj su delegati Udruga članica Zajednice izabrali novo vodstvo.

Za predsjednika je izabran Robert Jukić, za tajnika Zdravko Kralj, a za blagajnika Zajednica Mladen Ptičar. Predstavnici članica automatizmom su potpredsjednici Zajednice. 

Za članove nadzornog odbora izabrani su Stjepan Bukvić, Anđelko Tadić i Josip Šuštić. 

Novoizabrani predsjednik Jukić zahvalio je na ukazanom povjerenju dosadašnjem vodstvu i predstavio plan rada za ovu godinu, a posebno je naglasio da treba pospješiti suradnju svih braniteljskih udruga u Krapinsko – zagorskoj županiji.

Na skupštini su bili predstavnici Udruge hrvatskih branitelja Marija Bistrica,  Udruge hrvatskih branitelja Desinić, Udruge hrvatskih branitelja Đurmanec i udruge “Prvi hrvatski redarstvenik”.

Prije početka izborne skupštine, delegati skupštine zapalili su svijeća u spomen na sve poginule i nestale branitelje kod spomen biste Božidaru Brumenu, poginulom dragovoljcu iz Desinića. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba