Udatoj majci dvoje djece sad prijeti četiri godine zatvora

PONOVNO UČITELJICA: Na dan mature silovala učenika (14). Sve priznala

Objavljeno: 27.04.2024. zagorjeinternational

Michelle Christine Solis (46) posljednja je u nizu predatorica koje su uhitili u američkim školama. Priznala je sve na suđenju u slučaju u kojem je silovala 14-godišnjeg dječaka na dan njegove mature, prenosi 24sata

Uhitili su je pred kraj prošle godine u jednoj kalifornijskoj školi. Prema optužnici, učiteljica se spetljala s 14-godišnjim učenikom nekoliko tjedana prije njegove mature. Nakon toga mu je poslala četiri eksplicitne fotografije i našla se s njim u učionici. Zaključala je vrata. Priznala je da je imala odnos s njim. Za sve se saznalo kad su počele kružiti njezine fotografije u gradiću 50-ak kilometara od Sacramenta u listopadu 2023. godine. Istražitelji su pronašli izvor fotografija i krenuli otkrivati jezive detalje. 

Samo dva mjeseca nakon uhitili su gospođu Solisa, udanu majku dvoje djece, nakon što su došli do dječaka i njegovog mobitela na kojem su bile fotografije. Uhitili su je u studenom iste godine. 

Platila je 15.000 dolara jamčevine da se može braniti sa slobode. Upisana je u registar seksualnih prijestupnika, a presuda joj je 6. lipnja. Prijeti joj do četiri godine zatvora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba