Sve hit do hita, požurite po karte

Evo što vas ovog petka očekuje u Kinu Krapina

Objavljeno: 09.05.2023. zagorjeinternational

U Kino Krapina ovog petka stižu dva nova filmska naslova, a svatko će među njima pronaći nešto za sebe – od onih najmanjih do onih malo većih.

Najprije će se u 19 sati održati projekcija animirane komedije ‘Drevna mišologija’, a film će vas odvesti na daleki put u drevnu Grčku uz glavne junake, mladu i pametnu mišicu Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, te sat vremena prije projekcije.

Nakon animirane komedije, slijedi nešto malo ozbiljnije. U 21 sat će se održati projekcija filma ‘Klub zadovoljnih žena 2: Novo poglavlje’, a riječ je o romantičnoj komediji.

Kad stvari izmaknu kontroli i otkriju se tajne, opušteni odmor ‘zadovoljnih žena’ pretvara u avanturu koja se događa jednom u životu.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, te sat vremena prije projekcije.Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba