Dinka iz Šarengrada i ove godine nudi besplatan apartman na obali Dunava

˝Znate nekog tko je umoran od svega, tužan? Pošaljite ga k meni!˝

Objavljeno: 24.03.2023. zagorjeinternational

Dinka Juričić iz Šarengrada na svom je Facebook profilu objavila da nudi besplatan apartman na obali Dunava osobi koja će se na mjesec dana doseliti kod nje kako bi joj pravila društvo.

˝Ako znate nekoga tko je umoran od svega, tužan i potrebna mu je terapija druženjem i proljećem na Dunavu… Pošaljite ga u Šarengrad. K meni. Na mjesec dana oporavka i dobrog društva. Dobit će besplatan apartmančić i kuhinjicu, samo se mora pobrinuti za svoju hranu jer ja ne kuham. Najdraže bi mi bilo da mi dovedete svoju mamu, tetu, tatu… Ili roditelje zajedno. Pazit ću na njih kao da su moji. Bit će oduševljeni, puni doživljaja i dobre vibre kad nam se vrate”, napisala je Dinka i napomenula kako gosti moraju biti isključivo nečiji roditelji ili rođaci koji u apartmanu mogu boraviti mjesec dana. U objavi je zatim dodala da tko želi doći može to učiniti već ovog tjedna.

“Zašto pozivam? Zato što mi fali tata, mama, svi moji dragi kojih više nema ili su predaleko. Pa vas pozivam da mi na mjesec dana posudite svoje…”, napisala je Dinka na kraju.

Inače, Dinka je i prošle godine objavila oglas u kojem je nudila besplatan smještaj u apartmanu, a onda je kod nje boravio umirovljenik Josip.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba