ŠTO SE TO GLEDA NA N1? Televizijski gaf epskih proporcija

‘OnlyFans’ notifikacija pojavila se iza vojnog analitičara koji je govorio o budućnosti Europe 

Objavljeno: 19.03.2023. zagorjeinternational

Televizijska javljanja uživo imaju dosta kompilacija gafova na YouTube-u, no to su većinom situacije s terena gdje se ne može utjecati na svaki element događaja. Mislili bi stoga, kako u emisijama iz studija sve glatko teče, ali demantij toga je upravo nezgodan gaf koji se dogodio u emisiji ‘Newsroom’ u kojem je gostovao vojni analitičar Robert Barić koji je govorio o onome što se događa u Bahmutu, ali i o tome kakva je budućnost Rusije i Europske unije.  

Naime, na Redditu se pojavio isječak iz emisije koji je otkrio kako je notifikacija upućena s Only Fans platforme, profila korisnice pod imenom Gabriela, što upućuje na to da je neki zaposlenik na N1 televiziji pretplaćen na njen sadržaj, piše Dnevno.  

Dok je Barić govorio o ozbiljnoj temi, voditelj emisije Domagoj Novokmet u jednom je trenu nešto pogledao prema mobitelu, a iza njega se na velikom ekranu u emisiji uz kartu pojavila i nezgodna notifikacija. Voditelj je djelovao kao da ju je vidio preko svog uređaja. Brzo je podigao pogled, a onda nešto kliknuo, nakon čega je nestala i sama notifikacija koja nije prošla neopaženo među gledateljima oštrog vida.  

Komentari nisu bili blagonakloni prema krivcu: “Kad zumiraš, fakat se vidi da je Only fans”, “Koji blam. I to im se još dogodi na ozbiljnoj temi s ozbiljnim gostom”, “Ne znam kako se možeš pojaviti na poslu nakon ovoga. Za mene bi ovo bio game over, kolege vidimo se, bilo mi je drago”. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba