ZASKI i KUKURIKU započeli novu tradiciju veleslaloma na Kreischbergu

Evo tko su pobjednici ‘ZASKI & KUKURIKU amaterskog prvenstva Zagorja u veleslalomu’

Objavljeno: 20.02.2023. zagorjeinternational

Zagorski skijaški klub ‘Zaski’ i Sportsko društvo ‘Ku-ku-ri-ku’ organizirali su protekle subote veliki ski i bord izlet u austrijsko skijalište Kreischberg na kojem su nakon par godina pauze organizirali ‘ZASKI & KUKURIKU amatersko prvenstvo Zagorja u veleslalomu’. Utrka se pokazala kao pun pogodak što i dokazuje da se za treći izlet u sezoni ponovno se tražilo mjesto više čak i s tri autobusa. Treba napomenuti kako oba kluba imaju dugogodišnju tradiciju, a Zagorski skijaški klub je i prvi alpski skijaški klub u Zagorju.  

Nakon utrka uslijedilo je slobodno skijanje, a kasnije fešta uz dobru kapljicu i glazbu te podjelu medalja i nagrada koje su osigurali brojni partneri utrke – Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije, Punkt Beer House, Hotel Matija Gubec, Terme Jezerčica i Terme Tuhelj. 

Kod djevojčica, najbolja je bila Sara Grgec , a kod dječaka treće mjesto osvojio je Rok Janković, drugo mjesto Benjamin Gojšić, a prvo mjesto zaslužio je Vilim Bašić. U seniorskoj konkurenciji na ženskom podiju našle su se, na trećem mjestu Andreja Šagud, drugom mjestu Klaudija Brezak, a na prvom mjestu Rea Očić dok je kod muškaraca situacija bila sljedeća –  treće mjesto pripalo je Dini Hrastinskom, drugo mjesto Marku Basleru, a prvo mjesto Silviu Brezaku.  

Kako kažu iz klubova ovo će postati tradicija te će se svake godine na drugom velikom skijalištu održati ovakva utrka za sve zainteresirane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba