Krenule pripreme za Doru

MRLE: ‘Na Euroviziju idemo zbog droge i guzičenja. Outfit? Stavit ćemo crni selotejp na k****, imamo širi i tanji‘

Objavljeno: 13.01.2023. zagorjeinternational

– Na Dori ćemo nastupiti goli, samo ćemo imati X preko spolovila – najavio nam je Damir Martinović Mrle iz benda Let3, koji se za nastup s pjesmom ‘Mama ŠČ!‘ svakodnevno priprema na teškim treninzima uz svoje ŠČ pivo, piše Jutarnji.

Objasnio je kako je golotinja dozvoljena na toj manifestaciji.

– Samo trebaš imati iks preko strateških mjesta. Crni selotejp ćemo staviti na ku*ac i na bradavice. Imamo širi i tanji selotejp, ovisno kako kome treba. Budući da mi svi imamo deblje taj ćemo više trebati – ispričao je.

Evo kako se Mrle priprema za Doru.

Konkurenciju na ovogodišnjoj Dori još nije poslušao i pomalo žali zbog toga.

– Zapravo, čak mi je i draže da ih čujem na samom natjecanju, onda postoji taj faktor iznenađenja. Ne razumijem se u tu muziku baš – kaže.

Riječki rockeri na HRT-ovom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije poslali su pjesmu u svom stilu, u kojoj je čest uzvik ŠČ, za koji kaže da je zapravo prvo slovo prve hrvatske abecede.

– ŠČ znači puno stvari. To je usklik kada je čovjek sretan i zadovoljan, može biti i uzdah u meditaciji ili ejakulaciji. Što se tiče pjesme, radi se o mami od koje sve kreće i koja ima veliku odgovornost da možda i popravi svijet – rekao je prije Mrle.

Na engleskom ne planira pjevati, a na Euroviziju ide isključivo radi umjetnosti i popratnih zadovoljstava.

– Čuli smo da tamo ima dobre droge i puno guzičenja. To nam je motivacija. Ako je to sve na još višem nivou na europskom natjecanju, više droge i još više guzičenja i seksa, onda nam je i to privlačno – kaže Mrle koji će sa sobom na natjecanje ponijeti svoje sapune Picoper i Guzoper.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba