Punkt Beer House svoje djelatnike počastio aktivnim 'team buildingom' u Međimurju

˝Ponosni smo na svakog radnika koji svojim radom doprinosi razvoju imena ‘Punkt’, a mi nastavljamo s novitetima i zabavama – posjetite nas!˝

Objavljeno: 13.01.2023. zagorjeinternational

Punkt Beer House iz Mokrica je za svoje djelatnike organizirao ‘team building’, kako bi se svi zajedno opustili i družili nakon aktivnog tempa u protekloj godini.

Tridesetak radnika na dvodnevnom aktivnom odmoru posjetili su tako Međimurje. Prvi dan bio je rezerviran za sportske igre u kojima su se četiri tima okušala u šest više nego zabavnih sportova, nakon čega su se svi zajedno opustili u Termama Sveti Martin te zajedničkoj večeri uz glazbu do sitnih jutarnjih sati.

Drugi dan nastavljen je uz odmor i odlazak do vinarije “Vina Hren”, gdje se uz degustacije fine kapljice uživalo u pizzama koje su djelatnici sami slagali.
Kako poručuju iz Punkta cilj ovog druženja je bio zbližavanje s kolegama i predah od intenzivnog tempa kojeg donosi ugostiteljstvo.

– Ponosni smo na svakog radnika koji svaki na svojem radnom mjestu doprinosi razvoju imena “Punkt”. Restoran nastavlja s novitetima, zabavama i organizacijom raznih događaja i dalje te vas pozivamo da uživate na lokaciji Mokrice 180a, Oroslavje – ističu iz popularne zagorske pivnice.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba