Napila se crvenog vina dok je kuhala i spremala po kući

SVE JE POČELO KADA JOJ JE ODUZEO DRUGU BOCU: ’Mrtva pijana’ 34-godišnjakinja napala supruga i svekrvu pred svojim dvogodišnjim sinom 

Objavljeno: 02.01.2023. zagorjeinternational

Ovih je dana donesena presuda protiv Mateje (34) koja je u listopadu oko 13 sati u obiteljskoj kući na širem zagrebačkom području “pri koncentraciji alkohola od 3,08 promila ponovila psihičko nasilje u obitelji na štetu supruga”, piše Index.hr.

Naime, 34-godišnjakinja je osuđivana u siječnju zbog nasilja u obitelji u pijanom stanju, a ovoga je puta ‘mrtva pijana’ napala i izvrijeđala supruga i svekrvu. Cijela se drama odvijala pred njenim dvogodišnjim sinom. 

Prema opisu događaja, žena je hodala po kući i udarala nogama po sobnim i ulaznim vratima te psovala muža govoreći mu “Je… ti bog mater, odi si svojoj majci kurvi”, piše Index.hr.

Njen je suprug potom otišao u kuću u kojoj živi njegova majka, u istom dvorištu, a pijana 34-godišnjakinja je došla za njim i udarala snažno rukama i nogama po zaključanim ulaznim vratima. Pritom je izvrijeđala i svekrvu riječima “Je… ti bog mater, dvolična kurvo”. 

Na sudu je priznala da se toga dana napila crvenog vina dok je kuhala i spremala po kući. 

– Bila sam pijana i govorila sam suprugu i svekrvi ono što ne mislim – rekla je.

Suprug je na sudu rekao da je incident počeo kada joj je oduzeo drugu bocu, a svekrva je priznala da je inače sa snahom u dobrim odnosima, no kada popije, ne zna se kontrolirati.

34-godišnjakinja je proglašena krivom i kažnjena s čak 7600 kuna i 100 kuna troškova postupka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba