“Let do destinacije nastavljen je bez ikakve ugroze za putnike, posadu i zrakoplov“

Tijekom leta u Dohu došlo do manjeg kvara na državnom zrakoplovu: Jandroković i Grlić Radman vratili se u Hrvatsku komercijalnom linijom

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

U Dohu na polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Argentine, koja se igrala u utorak, službenim državnim zrakoplovom putovali su predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, a tijekom leta je došlo do manjeg tehničkog kvara, piše Dnevnik.hr. Zrakoplov se, nakon što je popravljen u Dohi, u Hrvatsku vratio u četvrtak. Jandroković i Grlić Radman u Hrvatsku su se vratili komercijalnom linijom.

-Tijekom leta iz Zagreba za Dohu 12. prosinca došlo je do manjeg tehničkog kvara na službenom zrakoplovu RH. Piloti su postupili sukladno proceduri te prilagodili visinu i brzinu leta. Let do destinacije nastavljen je bez ikakve ugroze za putnike, posadu i zrakoplov. Zrakoplov je zadržan u Dohi kako bi se po pristizanju potrebnih dijelova i opreme kvar uklonio, što je i učinjeno te se zrakoplov u četvrtak vratio u Zagreb – rekao je glasnogovornik Vlade RH Marko Milić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba