Šarenilo, gomile ukrasa i svjetlucavih lampica

Ideje i savjeti: Božićna bajka u domu

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

Blagdani nam polako kucaju na vrata i već ih možemo osjetiti svuda oko nas. Ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu – donosimo vam ideje iz Westgate Shopping Cityja za najljepše uređenje.

Sinsay, Westgate Shopping City

Volite li šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete.  Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku.  

Gala Decor, Westgate Shopping City

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja upotpunit će totalan look.    

Prima, Westgate Shopping City

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno – bijelu kombinaciju boja. Osim uvijek popularne crvene, još jedna neizostavna boja za vrijeme blagdana je i zlatna. Zlatna boja u interijere donosi osjećaj odvažnosti glamura. Zlatni detalji poput kuglica, dekoracija ili svijećnjaka transformirat će svaki prostor u pravu božićnu oazu s daškom glamura i luksuza.

Gala Decor, Westgate Shopping City

Pri dekoriranju prostora nemojte zaboraviti na božićni vijenac. Možete birati između kreativnih i  upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih i jednobojnih varijanti.

Sinsay, Westgate Shopping City

Detalji i male dekoracije poput modernih čarapa za poklone, svijećnjaka, figurica i svima nam dragih patuljaka dočarat će blagdanski duh u punom sjaju. 

Sve za nadolazeće blagdana pronađite u Westgateu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba