Za srednje strukovne i umjetničke škole

Ministarstvo turizma i sporta objavilo javni poziv za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam

Objavljeno: 13.10.2022. zagorjeinternational

Ministarstvo turizma i sporta RH objavilo je javni poziv srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih i umjetničkih zanimanja za turizam u 2022. godini, a koji je otvoren do 2. studenoga. 

Ministarstvo će financijskim sredstvima sufinancirati troškove izrade projekata koji za cilj imaju doprinijeti povezivanju obrazovnog sustava i poslodavaca u turizmu, poboljšanju pristupačnosti turistima s invaliditetom i ublažavanju utjecaja turizma na klimu i okoliš i obratno, a ukupna planirana vrijednost javnog poziva je 1.000.000 kuna. 

Iznos zatraženih sredstava može biti najviše 25.000 kuna ako se prijavljuje jedna škola, odnosno 50.000 kuna ako se projekt prijavljuje u partnerstvu dviju ili više škola. Prijavitelj može prijaviti najviše jedan projekt, a po pojedinom projektu može tražiti do 100 posto njegove vrijednosti. 

Prijave mogu podnijeti srednje strukovne i umjetničke škole, a svi detalji dostupni su na službenim stranicama Ministarstva.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba