Cijeli je slučaj završio na sudu

DUBROVČAN: Zatekla bivšeg s drugom u restoranu pa ga gađala pizzom i napravila šou 

Objavljeno: 17.07.2022. zagorjeinternational

Jednu je 32. godišnju Zagorku prošlog tjedna Općinski sud u Zlataru proglasio krivom za kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira jer je u restoranu u Dubrovčanu zatekla bivšeg dečka s drugom ženom te je nasrnula na njih.

Događaj se zbio u lipnju 2021. godine, a sve je započelo kada se 32-godišnjakinja zaustavila ispred restorana da kupi pizzu. Međutim, tamo je vidjela muškarca s kojim je bila u vezi kako sjedi s drugom ženskom osobom.

U presudi je pisalo da je uzela pizzu sa stola i bacila u muškarca, nakon čega je ženu s kojom je bio vrijeđala pogrdnim riječima poput ‘kurvetina, drolja, dobrog si si našla, govno, gnoj’, a potom ju je uhvatila za kosu, čupala je te joj glavom udarila o stolac, piše Zagorje.com

Muškarca je potom ugrizla za ruku te desnom nogom udarila ženu u natkoljenicu, nakon čega je sa stola uzela mobilni uređaj u vlasništvu muškarca, kojeg je bacila u vodokotlić u WC-u, a potom je u prostoru WC-a desnom rukom udarila muškarca u lice te potom ponovno na terasi vičući vrijeđala pogrdnim riječima ženu. 

Policiju je pozvala djelatnica restorana i cijeli je slučaj završio na sudu, a 32-godišnjakinja je kažnjena s 1000 kuna kazne i 100 kuna troškova prekršajnog postupka zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba